Porti i Bar Kompania Holding - Mali i Zi

The Port of Bar Holding CompanyObala 13. Jula b.b.
85000 Bar, Montenegro
Saiti: www.lukabar.me
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel.: +382 30 300 400
Fax: +382 30 300 402

Përshkrimi i Organizatës:
Porti i Bar Kompania Holding, në të cilin shteti është mbajtës kryesor me 54% pjesmarrje në kapitali e përbashkët.

Përveç aktivitetit të tij kryesor (trajtimin dhe ruajtjen e llojeve të ndryshme të mallrave), Porti i Bar-it gjithashtu ofron:

  • përpunimi përfundimtar, klasifikim dhe marrjen e mostrave, bagging dhe rritjen grossness e njësive ngarkesave, numërimit dhe peshon e mallrave,
  • Furnizimi me energji elektrike, telefon dhe ujë i anijeve,
  • Hotel, ushqim dhe shërbime të lidhura me hotelierinë,
  • Përveç kësaj, Porti i Barit është gjithashtu një zonë e lirë doganore që mundëson organizimin e prodhimit, si dhe disa avantazhe të veçanta të bëra të mundura nga dispozitat që rregullojnë të drejtat dhe detyrimet brenda zonës së lirë.

Pozicioni gjeografik i Bar-it, si dhe kapacitetet e tij të biznesit dhe struktura e personelit të cilat porti i ka në dispozicion të tij, garantojnë bërje biznesi me klientët që veprojnë në këtë rajon ose thjesht për të hyrë në këtë zonë të tregut.

Zona e Portit mbulon një sipërfaqe prej 200 ha me pasqyrë ujë përafërsisht 90 ha. Sipas Planit Urbanistik të Detajuar janë të dedikuar për zhvillimin e mëtejshëm të zonës së portit 400 ha shtesë.

Kapaciteti i portit të Barit është 5 milion ton në vit, për lloje të ndryshme mallrash.

Person kontakti:
Deda Đelović, Direttore del Dipartimento di Sviluppo
Tel.: +382 30 300 512
Fax: +382 30 300 402
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.