Autoriteti Portual Pireut SA - Greqi (Lider)

Piraeus Port Authority SA10, Akti Miaouli Str.
185 38 Piraeus, Greece
Saiti: www.olp.gr
Mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: +30 210 4550 000 - +30 210 4550 100
Fax: +30 210 4550101

Përshkrimi i Organizatës:

Pireu, porti më i madh në Greqi dhe një nga më të madhenjtë në Mesdhe, vepron si një levë e zhvillimit të tregtisë ndërkombëtare dhe ekonomisë lokale dhe kombëtare. Me një histori të filluar në vitin 1924, kur fillimi i punimeve të mëdha civile u zhvillua, Porti i Pireut sot ka aktivitete të shumta në lidhje me portin komercial, porti qendror, shërbime të anijeve dhe zhvillimit të pasurive të patundshme dhe të shfrytëzimit. Porti i Pireut është qendër për lidhjen e Greqisë kontinentale me ishujt, qendër ndërkombëtare lundrimi dhe qendër tregtare për Mesdheun, duke ofruar shërbime të anijeve të çdo lloji dhe madhësia.

Sot A.P.P. SA punëson më shumë se 1500 njerëz në vit dhe ofron shërbime për më shumë se 24.000 anijet. A.P.P. SA kontribuon në rritjen ekonomike lokale dhe kombëtare dhe vazhdon zhvillimin e saj duke përmirësuar infrastrukturën dhe shërbimet e ofruara.

A.P.P. është duke zhvilluar një biznes modern dhe dinamik që do të ofrojë shërbime me cilësi të lartë, do të mbajë të kënaqur investitorët, do të sigurojë punë afatgjata dhe do ti shërbej transaksioneve tregtare në Greqi për avantazhin e ekonomisë kombëtare dhe brenda kontekstit global të industrisë së portit.

Personi kontakti:
Yiannis Papagianopoulos
Tel.: +30 210 4550 000 - +30 210 4550 100 - +30 210 4060866
Cel.: +30 6974261089
Fax.: +30 210 4550101
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Yiannis Garyfalos:
Tel.: +30 9852114
Cel.: +30 6947772218
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.