Pannon Asocacioni i Rrjetit Tregtar - Hungari

Pannon Business Network AssociationZyrat Qëndrore:
H-9027 Győr
Gesztenyefa u. 4.

Zyrat:
H-9700 Szombathely
Zanati út 32-36.
Saiti:www.pbn.hu
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel.: + 36 94 505 003
Fax: +36 94 505 004

Përshkrimi i Organizatës:

PBN si një iniciativë nga poshtë-lart filloi operacionin e saj në prill 2006 dhe u ngrit për koordinimin e përbashkët dhe zhvillimin e grupimeve dhe parqeve industriale që punojnë në rajonin transdanubiani perëndimor, Hungari. PBN si organizatë e pavarur e zhvillimit rajonal qëndron për forcim të pozitës ekonomike lokale të ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme dhe synon të studiojë mundësitë e tregut për të financuar organizatat e saj.

Për shkak të rrjetit partnerëndërkombëtar PBN mbështet adaptim lokal të praktikave më të mira ndërkombëtare dhe komunikimin e arritjeve të suksesshme lokale në forumet ndërkombëtare.

Shërbime të përgjithshme:

  • Organizimi, menaxhimi dhe përkrahja e klasterëve sektorial
  • Pjesëmarrja në projekte dhe rrjetet ndërkombëtare partnere
  • Ngritja dhe forcimi i bashkëpunimit kombëtar dhe ndërkombëtar
  • Përgatitja e analizës së tregut, raportet e shkurtra sektoriale
  • Organizimi i rrjeteve furnizuesve për kompanitë
  • Hulumtime në ekonomi dhe çështjet njerëzore
  • Rrjet bashkëpunimi me kompanitë e trajnimit profesional

 

Të dhëna kontakti:
Z. Balázs Barta, Direttore
Pannon Business Network
9700 Szombathely
Str. Zanati 32-36.
Tel.: + 36 94 505 003
Fax: +36 94 505 004
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Znj. Adrienn Németh, Project Manager
Pannon Business Network
9700 Szombathely
Str. Zanati 32-36.
Tel: + 36 94 505 003
Fax: +36 94 505 004
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.