Luka Koper, sisteme portuale dhe logjistike, plc. - Slloveni

luka koperVojkovo Nabrežje 38
6501 Koper, Slovenia
Saiti:
www.luka-kp.si
Email:
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel.:
+386 5 6656100
Fax:
+386 5 6395020

Përshkrimi i Organizatës:
Koper është porti i vetëm i Sllovenisë, dhe trajton dy të tretat e tregtisë jashtë shtetit nga rrethinat e saj kontinentale. Në aspektin e trajtimit të kontenierëve në vitin 2011, Luka Koper operoj si terminali më i madhë në Adriatikun e Veriut. Përveç kësaj, ai gjithashtu menaxhon terminalin kryesor për makina në Adriatik dhe, sipas të dhënave të 2011, është shpërndarësi i katërt më i madhë i automobilave në Mesdhe.

Koper është një kompani e cila është një motor i zhvillimit jo vetëm në Istrian Sllovene, por në gjithë vendin, si një forcë shtytëse e sektorit të logjistikës. Kështu llogaritja nga Instituti për Kërkime Ekonomike i Lubjanës se çdo euro të fituara nëpërmjet portit gjeneron 1.12 € të vlerës së shtuar në nivel shtetëror, dhe çdo post punësimi në kuadër të kompanisë sjell 1.6 vende pune në sektorin privat nuk është një surprizë.

Përveç kësaj, Luka Koper është një kompani sociale e cili ofron siguri shoqërore për personelin e saj, për më shumë filiali INPO d.o.o aktivisht rekruton dhe rehabiliton punëtorë me aftësi të kufizuara. Luka Koper është gjithashtu e angazhuar në zhvillimin dhe, përmes mbështetjes së aktiviteteve të saj të shumta dhe ngjarje, përmirësimin e cilësisë së jetës në komunitetin lokal. Bazuar në politikën e kompanisë për qëndrueshmërinë, burime të konsiderueshme janë alokuar për mbrojtjen e mjedisit dhe teknologjive eko-miqësore.

Kompania është gjithashtu shumë aktive në BE, duke qenë pjesë e projekteve të ndryshme dhe shumë interesante, duke filluar nga politika, mjedisi, transporti dhe logjistika etj.

Person kontakti:
Miha Kalčič
Tel.: +386 5 6656 644
Fax: +386 5 6395020
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.