Instituti i Transportit - Shqipëri

Institute of TransportTel./Fax: +355 42 250057
Saiti:
www.ital.gov.al

Përshkrimi i Organizatës:
Instituti i Transportit është një organ publik nën varësinë e Ministrisë së Punëve Publike dhe Transportit, Shqipëri.

Me më shumë se 25 vjet përvojë, ka kryer studime afatmesme dhe afatgjata për çështje të sektorit të transportit, si dhe ka qenë një partner aktiv në projekte të ndryshme të huaja dhe rajonale.

Ndër misionet e Institutit Transportit, ne mund të përmendim: krijimi dhe mirëmbajtja e bazës së të dhënave për transportin, mirëmbajtjen e Planit Kombëtar Shqiptar Transportit konsulence dhe asistencë për Ministrinë e Transportit në politikat, strategjitë dhe reformat institucionale.

Person kontakti:
Znj. Brikena Tare
Tel./Fax: +355 42 250057
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.