ALOT s.c.a.r.l. - Agjencia e Lombardisë Lindore për Transport dhe Logjistik - Itali

ALOTSaiti: www.alot.it
Mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel.:  +39/030/2477956
Fax: +39/030/2427735

Përshkrimi i Organizatës:
ALOT është organ publik ekuivalent themeluar në vitin 2008 nga krahinën e Breshas, Bergamo, Kremona dhe Mantua për infrastrukturën dhe promovimin e shërbimeve të logjistikës dhe përmirësimin e mobilitetit të qëndrueshëm në Lombardinë Lindore.

E ndarë në mënyrë të barabartë në mes të katër provincat ajo vepron si shtëpi ofruese. ALOT mbështet provincat duke dhënë mendime në lidhje me planifikimin territorial, zhvillimin e infrastrukturave dhe projekteve të reja, kërkimet e financiare, konsultimi dhe ndihmë administrative të projekteve të financuara nga fondet komunitare, zhvillimin e strategjive dhe veprimeve të marketingut, organizimin e panaireve dhe rrjetëzimi me ndërmarrjet lokale. Në të gjithë këtë ALOT ka objektiv primar promovimin e infrastrukturave të transportit intermodal në territorin, duke kontribuar në zhvillimin e infrastrukturave dhe shërbimeve të reja të transportit dhe logjistikën për miratim efektiv të planifikimit në sinergji me operatorët. ALOT është konceptuar si një zhvilluesi i saj, inkubator dhe menaxher i projekteve të mobilitetit të qëndrueshëm në nivel vendor dhe evropian, në sajë të përvojës së saj dhe kompetencave me një vëmendje të veçantë ndaj lidhjes intermodale hekurudhore përgjatë Zonës Alpine.

Person kontakti:
Mr. Guido Piccoli
Tel.:
+39 030 2477956
Fax:
+39 030 2427735
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.